Januar er høysesong for treningssentrene. Kombinasjonen av store mengder julemat og nyttårsforsetter er god business for treningssentrene. Utfordringen er gjerne å holde treningsiveren oppe utover våren, men der har skagerak-ansatte en ytterligere motivasjon.

– Avtalen vi har med Stamina gjør at vi får dekt hele eller deler av månedsavgiften avhengig av hvor mye vi trener, forteller Gunnar Møane som er ansvarlig for avtalene.
 

Lokale avtaler

Gunnar forteller han raskt ble utfordret av medarbeidere ved kraftverkene og andre steder som har lang vei til nærmeste Stamina-senter. Derfor er det åpnet for å utvide avtalen til å gjelde lokale treningssentre på disse stedene.

– Det er ikke noe problem å få til dette, men vi er avhengig av at dette organiseres lokalt. For å ha minst mulig administrativt arbeid må det inngås en avtale med et treningssenter som rapporterer antallet treninger direkte til Skagerak.

Per i dag er det inngått avtaler med andre sentre i Seljord, Kragerø og Horten. Det er ikke mulig å opprette slike avtaler der et Staminasenter ligger innenfor rimelig rekkevidde.
 

Skagerak-timer i Porsgrunn

Totalt er nærmere 150 ansatte med i trimordningen. Det er kanskje ikke så overraskende at det er Stamina-senteret i Porsgrunn som har flest Skagerak-medlemmer. Der har senteret tatt initiativ til å kjøre egne Skagerak-timer.

– Hver mandag og torsdag klokken halv fire er det egne treningstimer for skagerakere. Det er veldig bra og varierte treninger, og her er det plass til flere, reklamerer Gunnar.

 

***

Stamina-avtalen
Kr 449,- pr. md. (12 md. avtale) + adm. gebyr kr 349,-
Skagerak betaler følgende støtte etterskuddsvis via lønn:
1-3 besøk pr. md. = kr 150
4-7 besøk pr. md. = kr 335
8 eller flere besøk pr. md. = kr 670
Treningsavtalen gir fri tilgang til samtlige Stamina-sentre i Norge.

 

I Skageraks område kan du velge mellom:


Telemark:
Porsgrunn Porselensfabrikken,
Skien Klosterøya
Gullbring i Bø.
 

Vestfold:
Larvik Langestrand
Larvik Torstrand
Sandefjord Framnes
Sandefjord Torvet - KEY
Tønsberg Gressbanen
Tønsberg Torvgården - KEY.
 

I tillegg har Skagerak avtaler via Stamina med:
Sterke-Nils treningssenter i Seljord
MOT i Kragerø
Trimhuset i Horten.