- Digitaliseringssjefen vil få oppgaver som går på tvers av fag, systemer og organisasjon. Vi arbeider kontinuerlig med forbedringsprosesser som skal komme nettselskapet og kundene til gode, sier IKT-sjef i Skagerak Nett, Jan Rondeel.

Han leder en stab på fire medarbeidere, som nå skal bli fem når den nye digitaliseringssjefen er på plass. Digitalisering handler om mye mer enn teknologi og Rondeel understreker at han ser etter en person med bred forståelse for IKT, organisasjon og prosess, og som kan bidra til å skape morgendagens nettselskap.

- Den rette personen vil få muligheten til å påvirke utviklingen i selskapet. Derfor er det viktig med en bred forståelse av hvordan prosesser henger sammen, hvordan man arbeider i og utvikler organisasjoner, og ikke minst hvordan man kan utnytte dagens og morgendagens teknologi til stadig bedre tjenester, sier Rondeel.
 

Er du interessert?

Det har allerede kommet inn noen søknader på stillingen som Fagsjef Digitalisering, men det er ikke for sent å melde seg på. Har du lyst til å jobbe med digitalisering, og prosessforbedringer i fornybarnæringen, kan du se stillingsutlysningen her.