Norheim kommer fra stilling som seniorrådgiver i kommunikasjonsbyrået Gambit Hill+Knowlton, og har lang og bred erfaring fra politisk arbeid. Han er bosatt i Skien med sin familie. 
 

Solid erfaring

I perioden 2013-2015 var Norheim stortingsrepresentant fra Telemark. Han har bred politisk erfaring fra Fremskrittspartiet, der han har hatt en rekke fremtredende verv i perioden 2004-2015. 

- Kristian Norheim har en solid kompetanse som jeg er glad for at Skagerak Energi nå skal få nyttiggjøre seg, sier konsernsjef Knut Barland. 

Norheim har hovedfag i statsvitenskap fra universitetet i Oslo og en mastergrad i sørøsteuropeiske studier fra University af Athens, Hellas. Gjennom arbeidet i Gambit Hill+Knowlton har han ytterligere styrket seg innenfor området strategisk kommunikasjon. 
 

I konsernledelsen

I Skagerak blir Kristian Norheim en del av konsernledelsen, og vil lede arbeidet med strategisk kommunikasjon og myndighetskontakt. 

- Sammen med dyktige medarbeidere både i stab og organisasjonen for øvrig, skal Kristian bidra til at Skagerak Energi får en enda tydeligere posisjon i omgivelsene våre, sier Knut Barland.