- Et par ganger i året trekker vi ut et par ansatte som får kjøpe et bilde, forteller kommunikasjonssjef Thor Bjørn Omnes. Deretter må kjøperen starte produksjonen av et nytt bilde, ved å tegne eller skrive noe på et nytt ark. Dette sendes så til Onditi, som gjør sine tolkninger, og ferdigstiller kunstverket, som deretter får sin plass på veggen.
 

Kunstneren

Paul Onditi har hatt utstillinger mange steder i verden etter at han jobbet for Skagerak i 2012.

Les mer om kunstneren Paul Onditi her

- Det er morsomt å se igjen dette arbeidet, sier Onditi, mens han betrakter "The brain kitchen". Jeg har jo sett alle bildene før, men ikke samlet siden 2012. Mye er jo endret, men mye er også det samme, sier kunstneren.

The brain Kitchen: Kunsverk av Paul Onditi. Til venstre opprinnelig installasjon, til høyre dagens installasjon. De hvite feltene indikerer bilder som er under arbeid. FOTO: RUHNE NILSSEN og THOR BJØRN OMNES. The brain Kitchen: Kunsverk av Paul Onditi. Til venstre opprinnelig installasjon, til høyre dagens installasjon. De hvite feltene indikerer bilder som er under arbeid. FOTO: RUHNE NILSSEN og THOR BJØRN OMNES.

Utstilling i Skien

Onditi er i Skien for å forberede en utstilling på Spriten Kunsthall sammen med Odd Fredrik Heiberg og Roald Andersen D.Y. i september. Utstillingen åpner fredag 15,september kl 1900.