Innholdet er i hovedsak at Skagerak Energi fortsetter som arenasponsor for Skagerak Arena. Videre vil Skagerak få styrket profileringsplass inne på arenaen og logo på spillerdraktens arm. 

- Jeg vil på vegne av Skagerak Energi få takke Odd for godt samarbeid gjennom 20 år, sa konsernsjef i Skagerak Energi Knut Barland på dagens pressekonferanse. Jeg vil også takke for god og konstruktiv dialog sist høst, som nå altså har ført til en ny avtale mellom oss. Jeg ser fram til nye år der vi sammen, og sammen med fans og øvrige sponsorer, skaper stolte øyeblikk for telemarkinger.
 

Viktig støttespiller

Styreleder i Odd, Trond Haukvik var også fornøyd med at avtalen er i havn, og understreket viktigheten av det lange samarbeidet mellom klubben og Skagerak Energi. 

- Jeg tror ikke jeg tråkker noen på tærne om jeg sier at den viktigste samarbeidspartneren vi har hatt de siste 20 årene er Skagerak Energi. Vi hadde trolig ikke vært der vi er i dag om det ikke var for samarbeidet med Skagerak, sa Haukvik på pressekonferansen. 

Skagerak Energi vil etter dette fortsatt være en av Odds aller viktigste støttespillere, men vil ikke lenger ha status som generalsponsor. 

- Det ble tidlig klart for oss at vi ikke ville være hovedsponsor på drakt og arena slik vi har vært de siste ti årene. Markedsverdien for Odd har økt, og for å få dette til innenfor sponsorbudsjettet vårt måtte vi velge. Vi har vurdert det dithen at arenanavnet gir oss god profilering, og vil etter dette ha en litt mer tilbaketrukket profilering på drakten, nærmere bestemt på høyre arm, sa Barland.