Disse får 5000 kroner hver:

1.Hedrum Orienteringslag
2.Sandefjord Ballklubb G 13
3.SK Poseidon
4.TNT Basket, Tønsberg
5.Grenland Ryttersportklubb
6.Skotfoss Turn & Idrettsforening – turngruppa
7.Kvelde J 13, Fotball
8.Sandefjord Frisbeeklubb
9.BTV Ishockey kretslag
10.Flint Håndball J05
11.Nyttårstrimmen
12.Tjøme Skateklubb
13.Tønsberg Kajakk klubb
14.Amadeus Fotballskole
15.Holmestrand Basketball
16.Grenland og Omegn Golfklubb
17.Porsgrunn Pirates Rugby Klubb
18.Lågen Livredning- og svømmeklubb
19.Skien Svømmeklubb
20.Kvelde IL Fotball J12

Skagerak Energi er en stor støttespiller til ulike aktiviteter innenfor idrett, kultur, miljø og prosjekter av humanitær karakter.

Fyrtårn inspirerer

De største sponsoratene er fotballklubben Odd og Larvik Håndballklubb. Klubbene er fyrtårn i regionen vår og bidrar til stolthet, entusiasme, engasjement og begeistring - arenaer for positive opplevelser for mange i området vårt. I tillegg til å gi oss idrett på høyt nivå, inspirerer disse klubbene til et mangfold av aktiviteter for barn og ungdom.

Barn og unge prioriteres

- Det gror i underskogen av tiltak, tilbud og aktiviteter for vår oppvoksende generasjon. Frivilligheten og dugnadsånden er stor enten det er fokus på idrett, kultur, miljø eller humanitære prosjekter. Mange gjør en fantastisk innsats for barn og unge i området vårt, sier kommunikasjonssjef Thor Bjørn Omnes.

- I tillegg til de store løpende sponsoravtalene ønsker vi å bidra med økonomisk støtte til lag og foreninger hvor arbeidet er rettet mot barn og ungdom. Søkerne og tiltakene skal i utgangspunktet være knyttet til Vestfold, Telemark eller vertskommuner for Skageraks kraftverk.

Send elektronisk søknad

1. mars gikk fristen ut for å søke om midler til draktsett og/eller tiltak innenfor idrett med fokus på barn og ungdom. Neste runde, med søknadsfrist 1. september, er det kulturaktiviteter det er anledning til å søke støtte til.

Les mer og søk om sponsorstøtte her.