– Mange lag trenger nye draktsett, og vi synes det er kjempegøy å være med å bidra. Vi har fått inn en del søknader, men ønsker oss enda flere, sier kommunikasjonsrådgiver Kjersti Haugen i Skagerak Energi.  

Søkerne bør ha adresse i det nye fylket, eller fra vertskommunene for våre kraftverk. 

Lagene som trekkes ut får 5000 kroner hver til nye draktsett. De nye draktene skal ha Skagerak-logoen på, fortrinnsvis på brystet. 

Støtter breddeidretten

– Vi vet at det er et skrikende behov for draktsett, særlig i barneidretten. Draktsettene går ofte i arv og blir veldig utslitt, og ungene syns at det er veldig stas når de får nye, fine drakter, sier Haugen. 

Tiltak for barn og unge prioriteres, og søknadsfristen er 1. mars. 

– Vi ønsker å støtte breddeidretten, og håper mange vil søke før fristen går ut, avslutter Haugen. 

Skagerak Energi støtter mange aktiviteter innenfor kultur, idrett, ideelle organisasjoner og andre samfunnsnyttige formål. Lag og foreninger kan søke støtte direkte på våre nettsider.

Tildeling av støtte skjer via loddtrekning blant dem som oppfyller kriteriene. Hvem som får støtte offentliggjøres på nett og i sosiale medier. 

Er du aktiv på kulturfronten kan du søke til høsten. 1. september deler Skagerak Energi ut 20 stipend til ulike kulturaktiviteter, disse er også på 5000 kroner hver.